PGA examens nieuwe golf professionals

Maandag 8 juli wordt op De Oosterhoutse het PGA examen voor de aanstormende golf professionals in Nederland afgenomen. Bij het examen worden theoretische- én praktische onderdelen geëxamineerd. Een spannende dag voor de examenkandidaten. Voor De Oosterhoutse een geweldige kans om onze baan, faciliteiten en vereniging te tonen aan de PGA en de toekomstige professionals! 

Aangepaste beschikbaarheid van de driving-range en het oefengebied

De driving-range en het oefengebied zijn maandag 8 juli beperkt beschikbaar. Daarnaast is hole 1 van de Academy Course de hele dag gesloten. In het clubhuis zijn de spreekkamers de hele dag bezet voor het afnemen van de theorie examens.

Start van een mooie samenwerking
De PGA en de toekomstige golfprofessionals zijn belangrijke beïnvloeders van (nieuwe) golfers als het gaat om het kiezen van mooie en goede locaties om te spelen en te trainen. Daarnaast beschikken zij over uitgebreide netwerken in de golfwereld. Uiteraard spannen  we ons in om deze samenwerking met de PGA te intensiveren. We houden u hiervan op de hoogte.

Wij wensen de examenkandidaten vooral veel succes met hun examen en vertrouwen erop dat de beperkte beschikbaarheid van de oefenfaciliteiten tijdens deze speciale gelegenheid geen bijzondere overlast geeft.

Jeroen den Boer (head-pro) en
Michel Hoogendoorn (bestuurslid)

naar boven