Info gasten

Wij heten gasten 7 dagen per week van harte welkom bij de Oosterhoutse Golf Club. Wij hopen dat je een plezierige en sportieve dag beleeft op onze mooie golfbaan.  De Oosterhoutse kent geen starttijden, maar golfers starten op volgorde van binnenkomst door middel van de digitale ballenspiraal. De caddiemaster helpt je hier graag bij.

Vanaf 1 januari 2018 is het gebruik van de oefenfaciliteiten incl drivingrangeballen gratis.

Greenfeespelers

Greenfeespelers zijn dagelijks vanaf 11.00 uur van harte welkom bij de Oosterhoutse Golf Club, rekening houdend met teesluitingen. De greenfeespeler dient in bezit te zijn van minimaal handicap 54 en dient een handicapbewijs te overleggen op de speeldag. Wij verzoeken greenfeespelers vooraf een afspraak te maken bij de caddiemaster, telefoon 0162-458759.

Ben je van plan tussen 1 april en 1 november meerdere keren te komen golfen bij De Oosterhoutse, overweeg dan een gastenkaart. Er zijn 5 varianten; maak je keuze om 5 of 10 keer 9 holes te golfen of speel in twilight-tijd, dus na 16.00 uur, of speel de Par 3 baan.
Naast de greenfees bieden je een kopje koffie/thee aan in onze brasserie. De gastenkaarten zijn verkrijgbaar bij de caddiemaster.

Gasten van leden

Gasten van leden kunnen geïntroduceerd worden door een meespelend lid, op 7 dagen per week op elk gewenst tijdstip van de dag, rekening houdend met teesluitingen. De gast dient in bezit te zijn van minimaal handicap 54 en dient een handicapbewijs te overleggen op de speeldag.    

Groepen; kies voor maatwerk

Voor groepen bieden wij maatwerkarrangementen. Graag helpen wij je met een optimale golfbeleving bij De Oosterhoutse.
Wanneer je met een groep op De Oosterhoutse wilt komen spelen, verzoeken wij je contact op te nemen met de caddiemaster, telefoon 0162-458759.

Speciaal voor groepen zet de Oosterhoutse als extra service een gastheer of gastvrouw in. Deze persoon begeleidt jouw groep, samen met de caddiemaster en marshal, vanaf binnenkomst tot aan de start. Denk hierbij aan o.a.:

  • Ontvangst aan een gereserveerde tafel in de brasserie
  • Verstrekken van informatie over de baan, scorekaarten, playing handicaps local rules
  • Indien gewenst kunnen wij vooraf de scorekaarten voor jouw groep invullen met de playing handicaps
  • Begeleiden van de start, samen met de caddiemaster
  • Plaatsen van neary en longest aankondigingen in de baan

Vanzelfsprekend zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

Golfen met een dwarslaesie kan ook bij de Oosterhoutse Golf Club

Enkele jaren geleden leek Pieter Roodenburgh, lid van De Oosterhoutse, na een ongeval voor de rest van zijn leven aangewezen op een rolstoel. Zijn doorzettingsvermogen en creativiteit waren de eigenschappen die hem zover brachten dat hij in een speciale paragolfer 18 holes kan golfen en kan deelnemen aan wedstrijden. Pieter zet zich in om mensen met een vergelijkbare beperking kennis te laten maken met de golfsport.

 

naar boven