Verslag 6e Businesswedstrijd De Oosterhoutse

Velen van u zijn al op vakantie geweest. De scholen zijn weer begonnen en wij waren klaar voor alweer het zesde Businessevent van dit jaar. Met 37 spelers waren wij heel blij met deze mooie opkomst.

De ontvangst was gezellig en droog. Helaas toen alle spelers klaar stonden om te starten en de toeter ging, barste het los! We hebben vaak geluk gehad dat we de regen konden ontlopen, maar deze keer toch een flinke bui.
Gelukkig trok het na een paar holes open en konden we uiteindelijk nog genieten van een lekker zonnetje en een prachtige baan.

Peter en Annemijn Elbers verrasten u in de baan met een lekker glaasje wijn en een kalfsgehaktballetje met zomerse witlofsalade en een crostini van eendenlever en een chutney van appel en peer.
Victor en Merel reden lang om alle flights op de foto vast te leggen. Altijd leuk om te zien hoe het in de baan gaat.

Rond 18.30 uur kwamen de eerste deelnemers binnen en dronken ze een welverdiende borrel in het zonnetje op het terras. Er heerste een gezellige en ontspannen sfeer. De kaarten werden uitgerekend en de winnaars werden bepaald. Ondertussen bereidde Peter Elbers zijn culinaire BBQ voor op het terras. Deze keer hadden we gekozen voor een informele zomerse setting zonder tafelschikking en linnen. Gewoon even anders.

De uitslagen lagen weer heel dicht bij elkaar en familie Wortelboer viel goed in de prijzen.

1e prijs: Ruud Wortelboer - G.J. Wortelboer Jr. B.V.
2
e prijs: Bas van Leijsen    - Pfister Weegtechniek B.V.
3
e
prijs: Paul Smits            - gast van Wilbert Koreman
Alexander van Dongen had officieel de derde prijs gewonnen, maar omdat het een ongeschreven regel is dat wij als commissieleden niet in de prijzen vallen, had Paul Smits de derde prijs in handen. Gefeliciteerd allemaal.

Longest dames: Lies Wortelboer - G.J. Wortelboer Jr. B.V.
Longest heren: Jack van Beek – gast van Bas en Patricia van Leijsen
Neary: Ruud Wortelboer - G.J. Wortelboer Jr. B.V.

Wij kijken weer terug op een prachtig event en verheugen ons op de uitwisseling Bergvliet vs Businessclub De Oosterhoutse op 9 september.

Voor de agenda!!
Maandag 9 september:                 Uitwisseling Bergvliet
Vrijdag 11 oktober:                       
Business Club Trofee – 18 holes
Maandag 11 november:                Winterbijeenkomst

naar boven