Lidmaatschappen

Hieronder volgt een opsomming van de lidmaatschappen van de Oosterhoutse Golf Club.
Klik op het lidmaatschap van je keuze voor meer informatie.


Bekijk ook de zakelijke lidmaatschapsmogelijkheden bij de Oosterhoutse. 

Wil je een jaar kennismaken met de Oosterhoutse Golf club? Wij bieden je de mogelijk voor de periode van 1 jaar kennismakingslid te zijn. Je hebt hetzelfde speelrecht als een gewoon lidmaatschap, alleen het tarief is wat aantrekkelijker om kennis te maken.

Het gewone lidmaatschap is het voltijds lidmaatschap voor volwassenen vanaf 31 jaar. Het is qua speelrecht het meest uitgebreide lidmaatschap dat de Oosterhoutse Golf Club aanbiedt. Je kunt elke dag van de week spelen, van zonsopgang tot zonsondergang, en meedoen aan alle wedstrijden.

Het twilightlidmaatschap is er speciaal voor werkenden die graag aan het eind van de middag en 's avonds willen golfen. Je golft het hele jaar; in de zomer dagelijks na 15.30 uur en in de winter na 12.30 uur.

Heb je niet zo veel tijd om te golfen? Werk je en wil je voornamelijk aan het einde van de middag en s avonds golfen? Word komende zomer (1 april tot en met 31 oktober) twilightspeler en kom dagelijks na 16.00 uur golfen, tegen een leuk kennismakingstarief

NIEUW IN 2018 - Wil je in de winterperiode in de middagen golfen? Word deze winter (1 nov tot en met 31 maart) winter-twilightspeler. Kom dagelijks na 13.30 uur golfen, tegen een leuk kennismakingstarief

Je hebt als par 3 lid speelrecht op de par 3 baan, op alle dagen van de week van zonsopgang tot zonsondergang.

Je hebt als jeugdlid (t/m 20 jaar) volledig speelrecht; je speelt dus dagelijks van zonsopgang tot zonsondergang en je mag meedoen aan alle wedstrijden. De jeugdcommissie organiseert ook speciale activiteiten en wedstrijden voor jeugdleden.

Jongerenleden (21 t/m 30 jaar) hebben volledig speelrecht; je speelt dus dagelijks van zonsopgang tot zonsondergang en je mag meedoen aan alle wedstrijden.

Maak gebruik van de trainingsfaciliteiten van De Oosterhoutse, inclusief gratis gebruik van drivingrangeballen.

De Oosterhoutse biedt niet-leden de mogelijkheid hun handicap bij ons te laten registreren en bijhouden.

naar boven