Verslag 5e Businesswedstrijd met een hele bijzondere wijn- en spijsmaaltijd

Maandag 13 mei speelden ruim 50 businessleden en gasten de vijfde businesswedstrijd van dit jaar, alweer met een aangename zon en temperatuur.

We speelden de eerste 9 holes van de grote baan volgens stableford. Inspelen was zoals intussen gewoonte is, voorafgaand aan de wedstrijd met als motto “meet the pro”. Jeroen den Boer geeft al onze businessleden en gasten gevraagd en ongevraagd golfadviezen en loopt als het maar even kan mee in één of meer flights.

Peter Elbers verzorgde samen met Huub van den Muijsenbergh, beiden als sponsor, een exquise combinatie van 6 gangendiner met bijpassende wijnen. De wijnen alle van de Zuid-Afrikaanse wine estate Almenkerk. Heel bijzonder was de aanwezigheid van de eigenaar Joep van Almenkerk die alle wijnen vakkundig toelichtte én met zijn echtgenote Keam van Almenkerk samen met onze gasten meegolfden en aan tafel zaten.

De wedstrijd werd gewonnen door Edwin van Beurden (gast van Martin Brokx) met 25 punten. Tweede werd Patrick Vos (Pirtek) met 24 punten en derde werd Hans Maltha (gast Paul van Logtestijn) met 21 punten.

De longest heren werd gewonnen door Pieter van der Schoot (RABO bank). De longest dames ging naar Ineke Kort (gast Guido van Hattem).

De leary werd ook gewonnen door Patrick Vos. De neary bij de dames wederom naar Ineke Kort en bij de heren naar Jos Hofkens (Hofkens schoonmaakdiensten).  Marja van der Made ontving een bijzondere prijs voor haar niet aflatende inzet voor de Joyce Foundation.

Alle prijzen werden ter beschikking gesteld door Kort Bouw & Vastgoed advies. Olav Kort reikte met een kwinkslag hier en daar de prijzen uit en zorgde voor een nieuwe voorraad pins voor alle businessleden.

Het door Peter Elbers weer met passie bereide diner, waaraan bijna alle deelnemers ook nu weer aanwezig waren, was weer zeer geanimeerd en kreeg extra glans door de door Huub van den Muijsenbergh gesponsorde bijzondere wijnen.

Voor de agenda!! (uitnodigingen volgen nog separaat)
Maandag 27 mei extra businessspecial met Hickorydemo én -wedstrijd vervalt wegens teveel samenvallende evenementen, maar zal opnieuw gepland worden in het najaar
Maandag 24 juni Open Business Kampioenschap!!!!!!!

naar boven