Verslag 2e business wedstrijd

Maandag 18 februari vond de tweede businesswedstrijd van dit nieuwe jaar plaats, bij stralend weer en met een grote opkomst van 40 businessleden en gasten.

Vanwege de grote groep kozen we voor een Texas Scramble op onze prachtige Academy Course/   Par-3 baan. Iedereen had de mogelijkheid voorafgaand aan de wedstrijd in te spelen op de drivingrange onder het motto “meet the pro”. Jeroen den Boer geeft bij al onze businesswedstrijden golfadviezen en loopt mee in één of meer flights.

De wedstrijd werd gewonnen door het team Marc Steevens, Martin Brokx, Wilbert Koreman en Erwin Prikaarts met 25 stableford punten. Een nipte overwinning, want de opvolgende teams hadden respectievelijk 24 en 23 punten. Alle flights scoorden wel enige pars, dankzij de gekozen spelvorm. Motiverend en een aanbeveling voor onze Academy Course als mooi alternatief voor de grote baan bij wat minder beschikbare tijd of aandacht voor het kortere werk.

De neary op hole 3 en 8 gingen respectievelijk naar Ellie en Anton Jansen, een familieaangelegenheid, met de noot dat één van onze gasten met handicap 0,4 feitelijk beide neary’s won, maar sportief de winst aan onze businessleden liet.

Bij de borrel, voorafgaand aan een heerlijk live cooking diner van Brasserie Uilenbosch, hebben we onze businessleden Els en Toine Leijten van Cugla even in het zonnetje gezet wegens het schenken van de nieuwe zitbanken op de Academy Course.

Tijdens het diner heeft een van onze nieuwe businessleden Dennis van Londen (van Londen Steigerhout), tevens buurman van De Oosterhoutse zich voorgesteld. Hij werkt al samen met onze pro Jeroen bij de inrichting van de vernieuwde Golfacademy.

Voor de agenda!! (uitnodigingen volgen nog separaat)

  • Maandag 18 maart Lentewedstrijd shotgun conform jaarkalender

  • Donderdag 28 maart extra businessspecial met fysieke training verzorgd door Fitmasters en onze pro om 7.00 uur ’s ochtends met aansluitend gezond ontbijt om 08.30 uur.

  • Maandag 15 april businesswedstrijd met speciaal thema

  • Maandag 13 mei businesswedstrijd met speciaal thema

  • Maandag 27 mei extra businessspecial Hickorygolf met Ian Forrester.

 

naar boven