Verslag 10e Businesswedstrijd De Oosterhoutse

Verslag 10e en laatste business wedstrijd De Oosterhoutse op 11 november 2019

Wat voor sommige zuiderlingen de start is van één van de culturele hoogtepunten van het jaar op de elfde van de elfde, is voor de harde kern van onze businessclub en enkele gasten doorgaan met golfen ook als de weergoden wat wispelturig zijn.

Als commissie hebben we weer met veel plezier de 9 holes wedstrijd uitgezet en gezorgd voor een hartversterkertje halverwege de wedstrijd. De eerste Glühwein en warme speculaas van het jaar waren meer dan welkom en gaven nieuwe energie na een shotgun in de stromende regen.

De wedstrijd werd gewonnen door Arjen de Vries, gast van Olaf Kort (KORT Bouw en Vastgoed advies) met 20 stablefordpunten. En passant nam Arjen ook nog de prijs voor de neary mee.

De tweede prijs ging naar Sjaak Staadegaard die ondanks de laagste handicap (14.2) van de deelnemers, toch met de tweede prijs naar huis ging. Zijn gastheer was Gerrit Vos van Pirtek Europoort. De hoofdprijzen waren deze keer een arrangement voor theater De Bussel in Oosterhout, waar de winnaars, ondanks verder gelegen woonplaatsen, graag gebruik van maken. Onze regio heeft veel te bieden en gasten bezoeken zowel de golfbaan als culturele en andere evenementen.

De leary bleek niet geslagen of genoteerd en daarom is deze prijs uitgereikt aan de strijdlustigste deelnemer en enige dame van het gezelschap, Carla Geerts.

Deze wedstrijd was ons laatste officiële evenement van dit jaar, want de geplande kookclinic op 19 november blijkt voor velen toch teveel van het goede en vervalt.

Inmiddels loopt de planning voor onze business wedstrijden in 2020. Als commissie hebben we iets meer 18 holes-wedstrijden voorzien en we zullen in principe op donderdagen tijdens het mooie seizoen enkele extra onderlinge business wedstrijden organiseren. Een aantal business wedstrijden zijn al geadopteerd door businessleden om hun bedrijf te positioneren. We hebben nog enkele wedstrijden in de aanbieding en willen graag bezien hoe businessleden hun bedrijf, producten of diensten binnen de businessclub op subtiele wijze kunnen promoten.

Alvast fijne Kerstdagen, een goede jaarwisseling en tot ziens in het Nieuwe Golfjaar.

De Business Commissie  

naar boven