Verslag Business Club Trofee

Verslag Businessclubtrofee op 11 oktober 2019

Deze jaarlijkse “dankjewel-wedstrijd” voor onze trouwe sponsors In de vorm van een 18 holes shotgun met Texasscramble als wedstrijdvorm, met aansluitende borrel, prijsuitreiking en diner aangeboden door de Businessclub, had met 58 golfers een grote opkomst.

De wedstrijd om de door Pfister Weegtechniek beschikbaar gestelde trofee, werd nipt gewonnen door de flight van Anton en Ellie Jansen van Jansen Machinehandel met hun gasten Leo en Anne Marie Mulder. Helaas kon Martin Brokx met een Homabro-team de trofee dit jaar niet verdedigen. Het geheim van het winnende team zat in concentratie, rust in je spel en zeker ook in de volgorde van putten door de sterkste putter als laatste in te zetten als de green goed gelezen was.

De tweede prijs werd gewonnen door de RABO-fligt van Tuur van der Putten, Pieter Schoot en hun flightgenoten Niels van Alphen en Wim van Kaathoven.

De Longest dames was voor Pien de Ruig van MGF, bij de heren voor Tuur van der Putten en de Neary was voor Rob Jans, gast van Pirtek.

Voorafgaand aan het diner hebben we afscheid genomen van twee leden van businesscommissie, het echtpaar Jolanda en Alexander van Dongen. Zij hebben daarmee hun kennis en kunde vanuit de jarenlange ervaring in voorgaande businesscommissies overgedragen aan het huidige team en zetten zich nu in voor andere prioriteiten. Alexander en Jolanda nogmaals op deze plek bedankt voor jullie inzet en steun en tot ziens als businesslid in de komende jaren.

De zeer geanimeerde borrel werd na de prijsuitreiking gevolgd door een weer hoog gewaardeerd menu door Peter Elbers opgediend vanuit zijn live-cooking concept.

De volgende en tevens laatste businesswedstrijd van 9 holes staat gepland voor maandag 11 november. De uitnodiging volgt separaat.

Op dinsdag 19 november aanstaande van 17:30 uur tot ca. 23:00 uur wordt voor belangstellende businessleden als extra activiteit  een kookclinic voor 4 gangen georganiseerd met maitre Peter Elbers. Graag aanmelden per mail bij ad.lancee@oosterhoutse.nl, uiterste datum is maandag 11 november en deelname is begrensd voor maximaal 12 “businesskoks”. De kosten bedragen € 55,= per deelnemer, waarvoor het eigen gerecht ter plekke geconsumeerd mag worden.

De businesscommissie is bezig met de invulling van het Jaarplan 2020, waarin we in elk geval kleine wijzigingen aanbrengen, zoals: een paar extra kleine businesswedstrijden op de donderdagmiddag/-avond, een enkele keer een andere dag dan de maandag en dan ook vaker 18 holes met de optie in te stappen bij de tweede 9 holes.

De Businesscommissie

Loes, Mirjam, Victor, Ad

naar boven