Tweede dag van het 3-Banen Toernooi.

3 banen toernooi op “De Wouwse Plantage”

De tweede dag van dit toernooi, waar we strijden voor De Oosterhoutse golfclub en voor de wisseltrofee, werd afgelopen zondag 4 augustus gespeeld op De Wouwse Plantage.

Onze gastheer die dag was een oud lid van onze vereniging, namelijk Bas Geers.

Het ontvangst met een lekkere appelflap was een leuke binnenkomer. Dan het spelen op de gerenoveerde baan was een feestje.

De salades aan het eind van de dag waren niet te vergelijken met de salades van Peter Elbers. Die hadden ze wel wat meer aandacht kunnen geven.

Maar uiteindelijk gaat het om de behaalde punten die je voor de club scoort. Het was niet slecht, maar toch werden we zondag 3e met een gemiddelde stableford-score van de beste 10 spelers van 33.5.

De thuisspelers werden 1e met een gemiddelde score van 35.5 en Grevelingenhout had een gemiddelde score van 34.9

De Oosterhoutse werd nog wel genoemd. Zo hadden Ilse Verheijen en Halil Sazak ieder 2 birdies, maar Duhan had een Eagle geslagen op de 4e hole (een par 5 van 443 meter) en kreeg daarvoor 2 doosjes ballen. Ilse viste naast het net, want de fles wijn ging naar Halil.

Nog één wedstrijd te gaan op Grevelingenhout met een achterstand van 24 punten. Maar we staan in ieder geval na 2 wedstrijden niet onderaan.

 

1 Grevelingenhout         706

2 Oosterhoutse                               682

3 De Wouwse                   656

 

 

Voor de uitgebreide uitslag klik hier.

naar boven