Heren Sr. 3 Helaas geen kampioen.

Afgelopen vrijdag was het alweer de laatste competitiedag van deze competitie, het was de dag dat wij onze gasten mochten ontvangen op onze baan.
Vorige keer vertelde ik al dat we nog een kleine kans hadden op het kampioenschap, nou ik kan je vertellen dat het niet gelukt is want Kleiburg behaalde een klinkende 13-5 overwinning en was daarmee de terechte kampioen van deze competitie.
Niettemin kunnen wij als team terugkijken op een mooie competitie, en als je gedeeld eerste word, maar word verslagen( zoals ze dat in het voetbal zeggen ) op doelgemiddelde dan denk ik dat je dat mag zeggen.
Rest mij nog ons eerste herenteam op zondag namens ons te feliciteren met hun kampioenschap, en natuurlijk bedank ik mijn team voor deze mooie competitie.
En over twee weken word er weer gestreden om de Ryder Cup, beste competitiespelers laten we massaal inschrijven zodat dit een leuke dag word om de competitie af te sluiten, en natuurlijk aanwezig te zijn bij de intocht van de kampioen op de platte kar.

Gr captain senioren 3

Ps wat ik ook nog graag even wilde vermelden is dat onze tegenstanders zeer te spreken waren over de baan, een minpuntje de dropping zone op hole 5, maar dat was ook het enigste, wat ons betreft een complimentje aan de greenkeepers en Gerard.
naar boven