Ook Dames 1 27 holes handhaaft zich in de 1e klasse

De laatste zondag van de competitie, op Moederdag,  waren wij gastvrouw. Al vroeg in de ochtend alle voorbereidingen getroffen, zodat we de dames gezamenlijk konden ontvangen. 
Nadat de de speelsters de koffie/thee met iets lekker op hadden,  op de drivingrange hebben ingeslagen zijn we in de ochtend gestart op hole 1.
Het weer was ons goed gezind, al was het bij het starten wel jas aan, jas uit...... maar gelukkig geen regenjas aan!
Het was voor ons team van belang dat de Woeste kop 2 punten binnen haalde, dan zouden wij door zijn. Bij de eerste dubbel kwam de mededeling dat de Woeste Kop verloren had, zou het dan toch nog spannend worden.....
Maar die spanning duurde (gelukkig 😊) niet lang.  Roxenisse verloor de 2e dubbel, waardoor wij handhaven in de 1e klasse.
Stiekem juichend in het clubhuis, wachtend op de andere dames die binnen kwamen, waren de medewerkers van de Brasserie al druk bezig met de voorbereidingen voor de lunch. 
De dames van De Wouwse hadden weer een single handicap  ingezet waardoor ook Toxandria de lunch zonder punten in ging. 
Na een voortreffelijke lunch, met de complimenten van de andere team zijn we de singles  gestart op hole 10.
Voor ons als kijkers altijd leuk, en tja de nodige ballen zijn in het water terecht gekomen. 
Terwijl de speelsters in de baan liepen, hebben enkele van ons zelf nog een balletje geslagen, ook niet verkeerd met dat heerlijke weer.
 
Op naar de borrel op het terras, de haren en kleding weer in de plooi, genietend van het zonnetje, de eindstand uitgerekend.
De Wouwse Plantage is als winnaar uit de bus gekomen, met de Woeste Kop als achtervolger. 

Toxandria eindige boven de Oosterhoutse en Roxenisse degradeert naar de 2e klasse.

In een zeer gezellig gedekte haardkamer, kon de afsluiting beginnen. Na de felicitaties, bloemen, attenties en speeches hebben we een heerlijk hoofdgerecht naar keuze gegeten. Al met al een zeer geslaagde dag.

Wij willen Peter en alle medewerkers hartelijk danken voor de heerlijke maaltijd en goede zorgen. Tevens ook niet te vergeten de caddiemasters de greenkeeping.

Als laatste bedanken we Jeroen den Boer voor de goede lessen. Mede daardoor kunnen we handhaven in de 1e klasse.

Sportieve golfgroeten van dames zondag 27 holes.
naar boven