Uitslag 3e Winterwedstrijd Par-3

3e winterwedstrijd met een feestelijk tintje

Afgelopen zaterdag 12 januari is de 3e winterwedstrijd op de PAR 3 baan gespeeld. Dit is een greensome strokeplay wedstrijd met handicapverrekening. En een uitstekende training voor de NGF Competitie spelers.

We hebben op de club de juiste instelling, want ondanks het koude natte weer belde niemand af en heeft iedereen de 18 holes uitgelopen. Aan de scores was wel te zien dat het spelen onder natte omstandigheden niet meevalt, want de gemiddelde score was netto 61. Door de natte greens was het soms ook moeilijk inschatten wat de put snelheid was, waardoor er nogal eens een 3 put werd gemaakt.

Onder de 44 deelnemers waren 16 echtparen, al of niet spelend met hun eigen partner.

De warme chocomel en het worstenbroodje waren een heerlijk welkom na 9 holes.

Je had 2 maal kans om de neary op hole 2 te slaan. Maar hij werd uiteindelijk via Jeanne de Vos en Toine Rullens gewonnen door Henny Vlasveld op een afstand van 1.5 meter van de vlag.

Natuurlijk zijn er altijd toppers onder ons. De nummers 1 t/m 3 hadden alle drie een  geweldige score van 55 netto. Super allemaal!!

Na de prijsuitreiking werden we getrakteerd door Peter Elbers op een lekkere Prosecco of glühwein en heerlijke hapjes ter gelegenheid van het nieuwe jaar.

 

De laatste winterwedstrijd wordt gespeeld op zondag 10 februari. Inschrijven kan dan weer via het inschrijfformulier op het prikbord. Schrijf je in met een partner naar eigen keuze.

 

Uitslag:

1 Sophie Niemans en Emilie Volkers                      55/28

2 Roelf Reit en Leo Geers                                           55/29

3 Daniel Wessels en Ilse Verheijen                         55/30

 

naar boven