11e Open Business Kampioenschap

De Oosterhoutse organiseert het 11e Open Business Kampioenschap op maandag 24 juni 2019. Ben je ondernemer dan nodigen wij je van harte uit om aan dit kampioenschap mee te doen.

18 holes wedstrijd

Het is een open wedstrijd, dat betekent dat de inschrijving open staat voor alle bedrijven uit de regio. Per bedrijf spelen 2 personen mee, maar 4 is ook mogelijk. De spelvorm is stableford, waarbij minimaal HCP 54 vereist is. De individuele scores van de 2 personen per bedrijf worden bij elkaar opgeteld voor de teamscore.

Wij ontvangen je graag om 11.30 uur in onze brasserie. Wij starten met een lunch en om 13.00 uur start de shotgun-wedstrijd. Na binnenkomst rond 17.30 uur vindt de borrel en prijsuitreiking plaats. Na afloop hiervan biedt onze brasserie de spelers een walking diner aan, om ontspannen na te praten over de wedstrijd of nieuwe contacten te leggen.

Inschrijfgeld

De inschrijfkosten bedragen € 100,- per persoon inclusief lunch, 18 holes wedstrijd greenfee, consumptiemunten, amuses, baancatering en diner. Schrijf u in voor het 11e Open Business Kampioenschap van Oosterhout.

Schrijf je nu in      

Graag tot 24 juni bij De Oosterhoutse!

naar boven